Recomandările Maros Bike: Vezi Aici

LASĂ UN REVIEW DESPRE INTERACȚIUNEA TA CU MAROS BIKE. PENTRU NOI PĂREREA CLIENȚILOR CONTEAZĂ.

O PĂRERE SINCERĂ ADUCE PREMII
SCRIE UN REVIEW DESPRE EXPERIENȚA TA CU MAROS BIKE

Pentru Maros Bike fiecare parere conteaza. Scrie un review despre experienta ta avuta cu noi. Pentru timpul acordat iti daruim cu drag un cadou.

CADOURILE SE ACORDĂ ÎN CONFORMITATE CU URMĂTOARELE CONDIȚII: 

  • MAROS BIKE BASIC – Lasă un review pe Google sau Facebook și alege unul din următoarele cadouri: … … …
  • MAROS BIKE PLUS – Lasă un review pe Google și Facebook și alege unul din următoarele cadouri: … … …
  • MAROS BIKE EXTRA – Lasă un review pe GoogleFacebook și postează un story pe Instagram sau Facebook cu tag paginii Maros Bike: Paginile MAROS BIKE FACEBOOK, MAROS BIKE INSTAGRAM  și alege unul din următoarele cadouri: … … …
  • MAROS BIKE PRO –  Lasă un review pe Google și Facebook, filmează și postează un video cu magazinul Maros Bike  pe Instagram sau Facebook cu tag paginii Maros Bike: Paginile MAROS BIKE FACEBOOKMAROS BIKE INSTAGRAM  și alege unul din următoarele cadouri: … … … . Premiul Maros Bike PRO se acordă doar după vizualizarea și aprobarea filmulețului de către echipa magazinului Maros Bike. 

Mulțumim că ai ales magazinul și produsele Maros Bike. 
Ținem cont de părerea clienților pentru a presta servicii la cel mai înalt nivel. 

MAROS BIKE – TOTUL DESPRE BICICLETE

CUBE – REDUCERI

Reduceri la bicicletele Cube, oferta valabila pana in 15 Iulie in limita stocului disponibil, discountul nu se aplica pe stoc furnizor.

UNIREA PRINCIPATELOR ROMÂNE CU REDUCERI

Crăciun Fericit Cu Reduceri de la Maros Bike. Beneficiază de reduceri de până la 30% și bucură persoanele dragi cu cadouri de Crăciun. Maros Bike - Totul Despre Biciclete.

Crăciun Fericit Cu Reduceri

Crăciun Fericit Cu Reduceri de la Maros Bike. Beneficiază de reduceri de până la 30% și bucură persoanele dragi cu cadouri de Crăciun. Maros Bike - Totul Despre Biciclete.