Recomandările Maros Bike: Vezi Aici

MAROS BIKE BENEFIT

Totul Despre Biciclete

Ați fost selectat să intrați în programul de reduceri MarosBikeBenefit.ro
De acum puteți face cumpărăturile de la cel mai mare  magazin de profil din țară la cele mai avantajoase prețuri. 
Aveți garanția celei mai mari game de produse aflate în stoc. 

Discount-urile se acordă după cum urmează:

Clienți MB 1001-3000 lei TVA inclus achiziții efectuate în ultimele 24 luni – 6 % discount la produsele cu preț întreg sau cu discount mai mic decât 6 %.

Clienți MB Premium 3001-6000 lei TVA inclus achiziții efectuate în ultimele 24 luni – 9 % discount la produsele cu preț întreg sau cu discount mai mic decât 9 %

Clienți MB Gold 6001-10000 lei TVA inclus achiziții efectuate în ultimele 24 luni – 12 % discount la produsele cu preț întreg sau cu discount mai mic decât 12 % 

Clienți MB Platină + 10001 lei TVA inclus achiziții efectuate în ultimele 24 luni – 15 % discount la produsele cu preț întreg sau cu discount mai mic decât 15 %

Clienți MB Companii – 12 % discount la produsele cu preț sau cu discount mai mic decât 12 %, se setează de la prima cumpărare doar în baza unui contract încheiat în prealabil. 

Pentru detalii vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: maros@marosbike.ro 

*Pragurile de sume reprezintă valoarea achizițiilor din ultimele 24 luni. 
*Statusul client se modifică automat la o treaptă superioară sau inferioară în funcție de valoarea achizițiilor din ultimele 24 de luni. 
*Pentru comenzile online care beneficiază de programul MarosBikeBenefit.ro se percepe un cost preferențial de transport fix în valoare de 14.90 lei TVA inclus pentru zonele cu acoperire ale curierului, respectiv 29.90 lei TVA inclus pentru zonele cu kilometri suplimentari, indiferent de valoarea comenzii. 
*Pentru comenzile care se ridică din magazin nu se aplica nici un cost de transport. 
*Produsele sau brandurile care nu intră în programul de reduceri sunt: Tacx, Thule, Garmin, Fenix. 
*Alte produse sau branduri care nu intră în programul de reduceri pot fi găsite pe site.

PE O PERIOADA NEDETERMINATA LA BICICLETE NU SE MAI APLICA DISCOUNT-UL DE STATUS CLIENT.

Datorita pandemiei COVID-19 productia de biciclete a suferit un declin important. Productia scazuta si cererea crescuta de biciclete din aceasta perioada a generat o lipsa de stocuri. Lipsa stocurilor la materiile prime, cresterea preturilor la componente, scumpirea transportului maritim foarte mult, au generat niste costuri semnificative in aprovizionarea cu biciclete. Datorita acestor factori ce nu tin de noi cu parere de rau pe o perioada nedeterminata nu se mai acorda discount-ul de fidelizare client la biciclete. Dupa ce piata globala de biciclete isi revine la conditiile de piata normale se va relua politica de discount pentru clientii fideli. 

La accesorii,componente si echipamente discount-urile se acorda in continuare. 

Pentru a se cumula valoarea achizițiilor vă rugăm să folosiți același cont în platforma www.marosbike.ro 

PEDALEAZĂ ÎN SIGURANȚĂ ALĂTURI DE MAROSBIKEBENEFIT